Támogatóink

Nemzetiségi intézmények

Kezdőlap Aktualitások Hírek Sváb karácsony

Sváb karácsony

Meghívó

A XVIII. kerületi NNÖ Sváb Karácsonyára

Évente új sváb rendezvényt szervezünk, hagyományt elevenítünk fel.

Alapvető célunk, hogy hitelesen láttassuk, milyen kulturális-, nyelvi-, nemzetiségi örökséget képviselnek a svábok itt helyben.

Gazdagságra, szegénységre tekintet nélkül, minden családunk számára elérhetők programjaink, ezért e sokszínű örömünnep is ingyenes. Minden korosztálynak fogyasztható műsort állítottunk össze, amely tanít, szórakoztat, élményt ad, kellemes emléket nyújt.

Törekedtünk, hogy kevésbé ismert, ámde igényes, felkészült művészeket mutathassunk be.


 

A mai az első ilyen nagyszabású rendezvényünk, senki sem tudott közösen próbálni, gyakorolni, ezért bizonyára lesznek apró bakik is.

Minden fellépő, a szentmisét celebráló pap is tudásának legjavát adja. Közös, hogy minden szervező és résztvevő szívből jövő szeretettel készül a műsorra, közelebb hozva a Karácsony misztériumát.

Klaus Riedel követ úr köszöntőjét itt olvashatják. (pdf dokumentum)

Akik nem tudják a német nyelvű imákat, nekik a padokba készítjük.

A zökkenőmentes bonyolításhoz, szükséges tudnunk, hányan jönnek. Csak így biztosítható az elegendő alapanyag, étel, üdítő, imák, ezért kérjük, jelezzék, hányan jönnek! Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. , vagy Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. , illetve sms: 06303247237

Aki kedvet érez, jelentkezzen szervezőnek, jelezze, miben segít!

Fekete György
elnök

 

 
Keresés
Iskolai Közösségi Szolgálat

Együttműködő partnereink

Facebook
Szavazások
Mi a véleménye oldalunkról?